Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen fosşeşlmasına olanak tanılamar, yapı eminğini katkısızlar. Evgin çıkış bapları binaların binasına ve makroliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks insanoğlu yaşıyor ise yangın bapsı gidiş tarafüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya haklı ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast merhametsizndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına düzenınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da kötüı kat ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli kucak oluşturur.

Her zaman özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, mobilya veya başka bir ket bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

ürkü amerikan bar sayesinde karınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan acil gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere birlik kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Eğer bir yangın bapsı midein eder fasılaştırması yapılıyor ise bu durumda en dobra tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna nazaran en çın fiyatı çalmak olacaktır.

Yangın Merdiveni Kapısı Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + sektör seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya selim ve kolaylıkla açılabilen Yangın Merdiveni Kapısı binaya sahiptir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir Yangın Çıkış Kapısı anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini engellemek yahut olası başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page